ДЕТЕКТОР БРЕХНІ

Ціна перевірки на детекторі брехні залежить від складності ситуації, кількості перевіряємих осіб. Від 1500 гр. Деталі за тел: +38(097) 388-64-13 Психолог, поліграфолог Ляшенко Андрій Валентинович. Професійна, неупереджена перевірка на поліграфі психологом дозволяє отримувати найбільш достовірну інформацію. Для перевірок використовується найновіше та найточніше обладнання - професійний поліграф "Рубікон", який повністю відповідає міжнародним стандартам. Якість і законність поліграфа "Рубікон" підтверджені всіма необхідними документами. Всі дані в ході тестування з використанням комп'ютерного поліграфа суворо конфіденційні та не підлягають загальному розголошенню. Географія послуг : Луцьк , Рівне , Тернопіль.

телефонувати

Якщо ваша ситуація потребує термінового прийняття рішення - телефонуйте за номером +38(097) 388-64-13 Психолог, поліграфолог Ляшенко Андрій Валентинович.

 

ПОСЛУГИ

Кадрова безпека

Кадрова безпека - це процес запобігання негативних впливів на економічну безпеку організації та уникнення ризиків і різноманітних загроз, що пов'язані безпосередньо з персоналом. Допомагає роботодавцю утримати дисципліну серед найманих працівників, використовуючи скринінг як профілактику правопорушень.

Особисті конфлікти

Можливість спростувати необгрунтовано висунуті звинувачення, довести свою непричетність, успішно вирішити конфліктні ситуації між близькими людьми або діловими партнерами, а також відновити взаємну довіру. Доцільно коли єдиним способом захисту свєї гідності є тільки добровільна перевірка на поліграфі за власною ініціативою.

Сімейні конфлікти

Встановлення подружньої вірності, встановлення ступеня близькості тестованого зі сторонньою людиною (суто ділові або особисті відносини, приватні зустрічі, наявність паралельного життя), перевірка на вживання наркотичних речовин або алкоголю членів сім'ї, виявлення наявності можливих приховуваних мотивів при вступі в шлюб.

Крадіжки

Якщо Ви стали жертвою крадіжки або шахрайських дій з боку свого персоналу або знайомих, але не хочете писати заяву в поліцію (з різних причин), то поліграф дозволить виявити виконавців і співучасників протиправного діяння, визначити роль кожного з них , а також схилити їх до визнання. Так само з його допомогою можна відсіяти непричетних осіб.

Перевірки персоналу на детекторі брехні.

При перевірках персоналу - детектор брехні (поліграф) використовується в комплексі з іншими методиками оцінки робітників і доповнює їх. Особливо цінний його профілактичний ефект : покращується дисципліна в колективі, припиняються крадіжки. Психолог, поліграфолог Ляшенко Андрій Валентинович +38(097) 388-64-13

Відповіді на запитання

ПЕРЕВІРКА

Перевірка на детекторі брехні можлива тільки після надання письмової добровільної згоди обстежуваною особою, відсутності протипоказань. Наступний крок - передтестова бесіда, на якій проводиться обговорення подіі, запитань в підготовлених тестах, інструктаж поведінки під час опитування. Тестування - підключаються датчики каналів поліграфа і людина відповідає на серію тестів, тривалість якого від 1 до 3 годин. Можливе повторне або перенесення тестування на інакший день. Завершальний етап - аналіз отриманих даних та висновок по факту перевірки.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Поліграф не шкодить здоров'ю людини - перевірка викликає лише додаткове емоційне напруження. Якщо людина перебуває на час тестування в одному з нижче наведених станів - тоді тестування недопустимі: якщо вік особи, яка підлягає перевірці, менше 16 років; гострий період соматичних та психічних захворювань; гострий больовий синдром, інтоксикація організму; захворювання, що супроводжуються серцево-судинною, дихальною недостатністю; травми, анатомічні дефекти та обмороження пальців рук; перебування у стані вагітності; перенесення інфаркту та/або інсульту за останній рік.

ПРОТИДІЯ

За інформацією, почерпнутою з різних джерел - включаючи інтернет, багато людей сподіваються "обдурити" поліграф використовуючи різні способи, єдиний результат яких - створення різного ступеню труднощів в обстеженні. Слід пам'ятати, що наука і технології не стоять на місці і будь-які подібні спроби обдурити поліграф відразу виявляються. Виявивши протидію обстеження буде припинено, інформація про протидію буде передана замовнику - а це, в свою чергу, наштовхне на відповідні висновки. Якщо ви бажаєте обдурити детектор брехні - просто відмовтеся від проходження тестування.

Терміново

Конфіденційно

Дотримання абсолютної конфіденційності важливе як для захисту особистого приватного життя, так і для бізнесу. За вимогою замовника обстежень з використанням комп'ютерного поліграфа для підприємств або приватних осіб вся конфіденційна інформація отримана по закінченню тестування може бути віддана замовнику або знищена.

ЗАМОВИТИ